Bolagstallet startade upp i ny regi Januari 2021 , vår första häst Yuvaraj har fått bästa tänkbara start. Då vi numera köper hästarna så har vi filosofin att både mamman och pappan skall ha presterat i sin tävlingskarriär. Nu startar vi upp med en ny liten stjärna Koinon Madness , ett årsföl efter den nya succehingsten GooGoo GaaGaa och fina travaren Amphibian Madness. Pappan har lämnat förra årets bästa fyraåringar ( Hail Mary & Power) Mamman tjänade drygt 600.000 och gick en 11 tid som bäst. 


 Detta ingår i konceptet
- Årsfölet Koinon Madness ( STO) 

-Matlagningskväll hos C&F 

-Stallavgifter, träningsavgifter, försäkringar, inbetalningar till alla årgångslopp, administration, support ingår i priset

-1 st lunch VIP kort ( GÄLLER FÖR 2)  som gör att du köper lunchen TILL 15 KR I RABATT /person. Vi finns på Rejmes Bil i Halmstad 

-Del i ett digert nätverk med många beslutsfattare och företagsägare – Samtliga kommer presenteras på vår hemsida. 

-Sista fredagen i varje månad ( kl 12.30)  reserveras platser för gemensam träff ( frivilligt) 

-Vi kommer även erbjuda olika trevligheter under året som man själv väljer om man vill deltaga i 

-Regelbundet infomail om häst och tränare.

-Pris ENDAST 6.500: - + MOMS/år -
priset är fast under de tre första åren
häst/träningsavgift/aktivitet/försäkring/rabatterad lunch för två personer, måndag-fredag. 


Villkor i Bolagsstallet
 

- Villkor i Bolagsstallet
- Årligen är ni med på en matlagningskväll på Chalenius & Fredins
- Rabatt hos Chalenius & Fredins restaurang på Rejmes Bil i Halmstad (15 kr/person gäller för 2 st/dag)
– Gäller sittande i restaurang ej vid avhämtning) 
-Tillsvidare har ni möjlighet att låna vårt konferensrum utan extra deb. (under förutsättning att det är ledigt) 
-Vi träffas över en lunch på fredagar 13.00 (kravlöst, men om ni kommer meddela gärna senast dagen innan, så vi har mat till er )
- Under perioden kommer vi erbjuda ett antal träffar och dessa är valfria och ni betalar själva omkostnaderna kring träffen.
- Om man vill lämna Bolagsstallet så är det önskvärt att ni kan tipsa om en ersättare, men inget tvång. Om man hoppar av nätverket/konceptet tappar man sin del i hästen. OBS! Detta meddelas oss senast 3 månader innan ( senast 1 mars aktuellt år) 
- Enda eventuella avgift som kan tillkomma är om hästen behöver veterinärvård. Detta rör sig högst om 100 lappar då vi är 50 st och att hästen även är försäkrad
- Om kommande fakturor ej betalas inom max 60 dagar så har Bolagstallet rätt att sälja andelen vidare till övriga i ”stallet” alternativt till ny delägare. 
- Bestämda avgifter är samma de tre första åren – Insats per år 6500 - + moms/andel.
- Ni har en 1/50 del i hästen Koinon Madness 
- Kostnader som ingår i priset är häst, stallavgift, försäkring, bokföring/administration/insatser till årgångslopp/support från oss m m.—
- Resekostnader, utselningsavgifter, startavgift traktamente tillkommer vid de tillfällen som hästen startar i en framtid.
- Eventuella veterinärkostnader tillkommer
- Eventuella framtida intäkter avräknas mot kommande årsavgifter.
- Kontinuerlig info om nätverket och hästen via mail.
-Bolagsstallet företräder gruppen/delägarna gentemot tränaren. Om eventuellt önskemål om tränarbyte föreligger, så görs en omröstning om detta och majoritetsbeslut avgör om detta skall bli aktuellt eller ej.