Bolagstallet startade upp i ny regi Januari 2021 , vår första häst Yuvaraj har fått bästa tänkbara start. Då vi numera köper hästarna så har vi filosofin att både mamman och pappan skall ha presterat i sin tävlingskarriär. Nu startar vi upp med en ny liten stjärna Koinon Madness , ett årsföl efter den nya succehingsten GooGoo GaaGaa och fina travaren Amphibian Madness. Pappan har lämnat förra årets bästa fyraåringar ( Hail Mary & Power) Mamman tjänade drygt 600.000 och gick en 11 tid som bäst. 


 Detta ingår i konceptet
- Årsfölet Koinon Madness ( STO) 

-Matlagningskväll hos C&F 

-Stallavgifter, träningsavgifter, försäkringar, inbetalningar till alla årgångslopp, administration, support ingår i priset

-1 st lunch VIP kort ( GÄLLER FÖR 2)  som gör att du köper lunchen TILL 15 KR I RABATT /person. Vi finns på Rejmes Bil i Halmstad 

-Del i ett digert nätverk med många beslutsfattare och företagsägare – Samtliga kommer presenteras på vår hemsida. 

-Sista fredagen i varje månad ( kl 12.30)  reserveras platser för gemensam träff ( frivilligt) 

-Vi kommer även erbjuda olika trevligheter under året som man själv väljer om man vill deltaga i 

-Regelbundet infomail om häst och tränare.

-Pris ENDAST 6.500: - + MOMS/år -
priset är fast under de tre första åren
häst/träningsavgift/aktivitet/försäkring/rabatterad lunch för två personer, måndag-fredag. 


Villkor i Bolagsstallet
 
-Ni har en 1/50 del i hästen Koinon Madness
-Årligen är ni med på en matlagningskväll på Chalenius & Fredins + en halvdag hos tränaren

-Kontinuerlig info om hästen via mail

-Rabatt hos Chalenius & Fredins restaurang på Rejmes Bil i Halmstad (15 kr/person gäller för 2 st/dag) – Gäller sittande i restaurang ej vid avhämtning) 

-Kostnader som ingår i priset är häst, stallavgift, försäkring, bokföring/administration/insatser till årgångslopp/support från oss m m.—

-Resekostnader, utselningsavgifter, startavgift traktamente tillkommer vid de tillfällen som hästen startar. Eventuella veterinärkostnader tillkommer

-Överskott delas ut årsvis alternativt avräknas mot kommande årsavgifter. Varje andel har 1/50 av nettoöverskottet.

-Om man vill hoppa av så åligger detta andelsägaren själv att hitta denna köpare för sin andel och även informera denna om villkoren i Bolagsstallet. Om däremot hästen löses in av övriga delägare så tas en oberoende värderingsman in och avgör marknadsvärdet.

-Om kommande fakturor ej betalas inom max 60 dagar så har Bolagstallet rätt att sälja andelen vidare till övriga i ”stallet” alternativt till ny delägare. 

-Bestämda avgifter är samma de tre första åren – Insats per år 6500 - + moms/andel .

-Bolagsstallet företräder gruppen/delägarna gentemot tränaren . Om eventuellt önskemål om tränarbyte föreligger, så görs en omröstning om detta och majoritetsbeslut avgör om detta skall bli aktuellt eller ej.
 
 
En avgörande del i detta koncept är att man går in i detta i första hand för att det skall råda en positiv sinnesstämning och att hästen är ett levande djur och inget vi kan påverka. Fast givetvis hoppas vi på trevliga och roliga framgångar.