Peter Untersteiner
Sveriges största, men också vinstrikaste travstall, med 200 hästar i träning. Peter utsågs till Årets travtränare 2016. Peter har nu nått 3000 segrar som tränare.

– Bolagsstallet är årets nyhet för företag med vinnarkänsla. För 3.995 kr exkl. moms om året blir du storhästägare tillsammans med andra företagare. Jag kommer att ge allt i sulkyn för att det ska bli spännande på banan.

FLER TOPPTRÄNARE I BOLAGSSTALLET

Jerry Riordan 
Ett stort namn i travvärlden!
Jerry Riordan har haft stora framgångar som travtränare både i USA och Italien. 2018 vann han Elitloppet!

Stefan Persson
Vann ett av Sveriges största treåringslopp med hästen Darling Mearas under 2016. Persson har ett 40-tal hästar i träning.

Carl-Otto Göransson 
Har idag ett 30 tal hästar i träning och
finns på en fin gård strax söder om Halmstad i Tönnersjö.

Johan Untersteiner 
En av landets absolut hetaste travtränare. Johan Untersteiners stall körde in hela
13 miljoner kronor redan under det tredje året i egen verksamhet.

Svend Dyhrberg
En Dansk ”dreng” med en gedigen travbakgrund. Förutom en tid i Köpenhamn hos Max Nielsen, har han även varit i Italien ett antal år. Har en fin camp i skottorp i södra Halland.
 

Wilhelm Paal
En meriterad Tysk driver som vunnit mer än 2000 lopp och varit med i en del större internationella lopp. Har idag en camp söder om Halmstad.

Marcus Lindgren 
Marcus har gjort sig känd både som
travexpert i TV-rutan och som travtränare. En av travets stora profiler.

Helena Egertoft 
Enda kvinnan på halmstadtravet som är travtränare. Har ett eget stall i närheten av travbanan. Har i år haft bra snurr på sitt mindre stall. Känner sig taggad att utmana killarna om att ha bästa hästen
i bolagsstallet.

Tommy Karlstedt 
En yngling i gänget. Var en meriterad kusk och lärling hos stortränaren Kari Lähderkorpi. Driver idag ett träningstall med ca 15 hästar utanför Falkenberg.